Ugrás a fő tartalomra

Mi a véleménye a kaposvári sportéletről?

Közvéleménykutatást végez a Kapos Sport Nonprofit Kft. annak érdekében, hogy megismerjék az itt élők sportolási szokásait.

A kutatásnak két célja van: egyrészt a jövőbeli sportrendezvények és sporttal kapcsolatos programok szervezése során szeretnék, hogy még jobban a városlakók igényeihez tudják igazítani azokat. Továbbá Kaposvár város célja, hogy 2030-ra az ország legegészségesebb városa legyen.

Az elmúlt években ennek érdekében szinte minden sportlétesítmény megújult, újak is épültek, mint például a Kaposvár Aréna vagy a Csik Ferenc Versenyuszoda. Ezen fejlesztések mind azt a célt szolgálják, hogy a kaposváriak mozoghassanak és egészségesek legyenek.

A városban napjainkban öt élcsapatnak is szurkolhatnak a sportbarátok:  férfi kosárlabdázók, a női és a férfi röplabdázók, illetve a férfi vízilabdázók az élvonalban szerepelnek, a Rákóczi futballistái pedig az NB II-ben rúgják a labdát. A kérdőív velük kapcsolatban is több témát boncolgat.

Éppen ezért a Kapos Sport Nonprofit Kft. és Kaposvár Önkormányzata is arra kér mindenkit, hogy minél többen töltsék ki a kérdőívet, ezzel is segítve a célok elérését.

A kérdőívet az alábbi linkre kattintva töltheti ki online, mindössze néhány percet vesz igénybe.

https://forms.gle/EyhBt8ps7cFHqVVX9